Jatuh Cinta by Dayana Amerda
Friday, May 22, 2015 ❖ 9:20 AM | 0 Comment [s]


Hai semua. Dah lama rasanya saya tak update entry baru, tapi jangan risau entry kali ini pasti memukau anda semua.


APA ?

JATUH CINTA ?
JATUH CINTA ?
JATUH CINTA ?

Kali ini entry sangat istimewa untuk idola saya iaitu DAYANA AMERDA.
Untuk pengetahuan semua, baru baru ini pihak D.Amerda production telah berjaya menghasilkan single terbaru Dayana Amerda. Pretty sure you guys akan terpukau dengan single terbaru Dayana.


Jom pakat ramai-ramai kita kasi views naik secara mendadak. Belum tengok belum tahu, kalau tengok pasti ulang banyak kali.


Read more »

Cuti Sem Dah Nak Habis !
Saturday, November 22, 2014 ❖ 7:27 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Amboi lama bebenor cheq tak update blog. Takpa, bukan apa cheq busy kalah Mak Jemah you olls. *fuh fuh fuh tiup habuk kat blog hat bersarang supo apa lagi*
Sebenaqnya cheq langsung takdak idea nak tulis apa tapi disebabkan demi you olls yang dikasihi selalu cheq gagahkan diri juga kuatkan jari jemari taip sana taip sini.
Mesti hangpa semua pelikkan ? Apa pasal tiba-tiba cheq nak update blog. Alaaaa biasalah kan nama pun cuti sem, taktau nak buat apa. Eh tapi bila cakap pasai cuti sem, cheq mula sebak lah you olls, hahahahaha *gelak kalah badak sumbu*
Sebenaqnya, cuti tinggai lagi SEMINGGU ja lagi. Nak kata sedih nak tinggal Langkawi, sedihlah juga. Eksaited nak balik Perak adalah sikit. Tapi sikit jalah. Takbanyak pun. Kihkihkih *control gelak sikit*
Dup dap dup dap dup dap
Actually, cheq langsung tak ready nak masuk Semester 4. Iya iyalah, pen pen dan segala barang drawing mak nenek atok tokwan opah semuanya tunggang langgang babe *ayat rappers budak subang jaya memang ada gaya hari hari hari raya, eh ?*
Bila dah naik sem nanti, jangan dok kobar lagi lah, dia punya busy tokleh nak describe lagu mana. Astagha !
Rushing sana sini. *serious talk, muka serious babe !*
Sepanjang cuti semester nieeee, cheq takdalah pergi melancong ke Paris, ke oberseas pung.
Cuma my sis, ALWANI ISMAIL datang Langkawi dan we olls pusing pusing satu Langkawi. Boleh dikatakan short vacay gitu lah. HEHEHEHEHE
Besttttt. Apa yang penting memang best !
And yang paling eksaited cheq nak habaq kat hangpa semua, family cheq iaitu LegasiIbrahimRozita dan BIG FAMILY happy sangat dengan kehadiran puteri RAISHA MARDHIYAH BINTI ZAHID. 
Cheq dah upgrade jadi Makngah you olls.
Okayyyyy, Makngah ada kerja sikit. Lots of love from me.
LAVH YAAA. Thanks for reading.




Older Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: