Long Weekend with the awesome friends :3
Monday, May 6, 2013 ❖ 10:38 AM | 1 Comment [s]

Salam 1 Malaysiaaaaaaaa ! Yeaaah . Alhamdulillah PRU13 telah diumumkan keputusannya semalam .
Moga moga Allah kurniakan kerajaan yang lebih telus dan sangat bertanggungjawab kepada negara .
Eh kesitu pula kau Era !
Tadaaaaaaaaa , tengah malam yang sangat dingin . Bumi Langkawi dihujani dengan hujan rahmat seharian , Era terpikir nak update entry nie . 
Actually , Era nak update nie dah lama tapi tak berkesempatan . *CUIIII BUSY LAH SANGATKAN MAK JEMAH HOK ALOH
HEHE . First sekali memanggg dok plan nak pergi tengok wayang dengan kawan kawan se-Langkawi lah kan . Nak ajak yang lain masing - masing sibuk katenyeee :p hehe
So , we'olls antara tergolong yang tak busy hari tu , so we'olls join la pergi tengok wayanggg ! Nerghhhh memang kaw kaw la kasi horror movie :3 menjerit we'olls . 
Then lepas we'olls habis suara di pawagam then we'olls lepak lepak dekat Food Court Langkawi Parade . Alaaaa , minum aje nyeee . HEHE , almaklumlah diet katekan *TIPUUUU
we'olls bergumbira disitu pot pet pot pet and buat sikit discussion nak further study mana jea . 

LET'S CHECK IT OUT , FOTO YANG SEMPAT DISNAP OLEH ERA PADA HARI ITU 

Comelkan Liyana dengan Bella ? Omeyyyy angatttt !

Ummi senyum sampai ke telinga yang si niesa look so childyyyyy :*

pantang nampak camera , mula buat sweet sweet :* HAHA

Liyana dan Niesaaaa yang ohsem !

eh sape nieeeee ? HUHU saya tak kenal :p

sayyyyy hye ! * phewwittt

my girlprengggg ! kauuu ado ? HEHE

chezzzzzzzz yezza !

with ummi yang gorjes yang amattt !

ciuman menggoda from Ummi :3 Niesa khusyuk buat mesyuarat tingkap :P

dietttttt lah sangat kan ?
Enjoy sesangattt hari tu dapat reunion dengan kawan kawan !

Nah Era upload video we'olls on that day . Crazyyyy kan ?

video



Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: