Jom sambung studyyyyyyy !
Saturday, May 18, 2013 ❖ 7:40 AM | 1 Comment [s]

Assalamualaikum semua pembaca setia imwritingwhatimthinking.blogspot.com ^-^
Terima kasih daun keladi Era ucapkan kepada semua pembaca kesayangan Era ini .
Apa habiaqqqqq semuaaa ? Moga molek molek selalu ya !


JOM SAMBUNG STUDYYYYY ?
JOM SAMBUNG STUDYYYYYYYY !

Waaaah , semangat dak Era ? Mau tak semangatnya , sebahagian kawan Era dah lama masuk kolej/universiti sambung study . Era nieeeee ? Terperap dalam pulauuuu aje :/ sedih T.T

ALHAMDULILLAH , akhirnyaaa keputusan UPU dihebahkan juga dari media segala media massa , TV , radio and so on bla bla bla . dup dap dup dap . 
memang rasa cuak + gementar + gemuruh jiwa semangat membaraaaa * eh nyanyi pula kau mak jemah :p .
malam sebelum UPU diumumkan , nak tidur pun tak lelap . pusing sana sini semua pakat tak kena , dok nampak UPU jeaaaa :/ takut seh . Lagi takut dari result SPM katonyoooo ^-^ Almaklumlah , demi masa depan yang akan menentukan kehidupan masing masing kan kan ?
|
|
|
|
|
|
|
V

dan masa yang ditunggu oleh 95th sudah tiba , tepat pukul 12 tengah hari 17 Mei 2013 , semua calon lepasan SPM 2012 boleh semak keputusan masing masing . ceyyyywaaah , Era nie punyalah nak check lewat lewat sebab cuak kan ? pastu ramai yang send mesej , IM , tweet , and bla bla tanya result UPU :) semangat kan kawan kawan Era nieee , padahal time tu Era tak check pun lagi * ketaqqq lutuit 
anddddd Alhamdulillah , mungkin kali nie rezeki Allah beri dekat Era . This is my first choice . Alhamdulillah , dapat first choice dan course yang sangat Era idam idamkan selama ini . 
Program yang Era buat nie memang kena interview . Tekan entry ini ----------- > PENGALAMAN INTERVIEW .




DIPLOMA SENIBINA LANDSKAP - UITM

Alhamdulillah Terima kasih ya Allah . Kepada kawan kawan yang berjaya tuu TAHNIAH yaaaa kalian dan yang kurang berjaya , jangan bersedih berkecil hati , rezeki dimana mana . Janji Allah itu pasti dan Allah dah aturkan yang terbaik untuk hamba-Nya . Percaya pada Allah , pasti berjaya dunia akhirat ! AMIN

Jumpa lagi di lain entry . Salam sayang dari saya .
Assalamualaikum/Salam sejahtera :)




Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: