" Happy Bornday Bakti Arjuna Fitri "
Sunday, May 26, 2013 ❖ 6:38 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum kehadapan pembaca setia kesayangan saya ,
hey heyyyyyy , bertemu kita di episod ini ! yeayyyy
  



" HAPPY BORNDAY BAKTI ARJUNA FITRI "

Entry kali nie sangat sangat special buat anak kesayangan kok pin a.k.a Fynn Jamal , penyanyi lagu asal 150 Juta .
Okayyyy , the things that I adore sangat dengan Juna sebab dia sangat 10000000x comel ! Serius tak tipu !
Era suka usha intagram kok pin sebab semata-mata nak tengok wajah comel persis arjuna ini laaa . 
alaaaa , youu'olls search aje @FynnJamal and facebook kok pin -------->  FYNN JAMAL

and kalau you'olls nak tahu kisah disebalik seorang bayi yang sangat kuat bernama Bakti Arjuna Fitri ketika dia dilahirkan didunia ------> TEKAN SINI
era tak boleh cerita dekat entryyyy nie sebab era sebak . apa tak nyaaa , era baca kisah sebenar Juna pun dah mengalir air mata . so you'olls baca laa . serius tak rugi !

itulah makna kasih sayang seorang ibu dan bapa . bertuah you'olls semua memiliki ibubapa yang sangat sangat sayang you'olls . so ambil pengajaran dari kisah Arjuna nieee .

so , sempena birthday Juna hari nie 26 Mei 2013 genap 1 tahun era nak kongsi gambar gambar comel Arjuna !

JOOOOOOM SERBU & GELETEK JUNAAA :3 Dia sangat adorable (Y)







comeyyyy kan ? *melting 




HAPPY BORNDAYYYY ARJUNA SAYANGGGGG :*


Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: