Landscape Architecture / Interior Designer ? :3
Monday, April 1, 2013 ❖ 10:51 PM | 3 Comment [s]

Assalamualaikum to all my silent readers :* How are you guys ?
Huh ! sudah lama kan Era tak update entry dekat blog nie :/ sorry u guyss , semenjak dua menjak nie Era take time sikit for refresh my mind yang berserabut sangat :*
dah bace dalam hati tittle di atas tu ? * sambil tunjuk jari telunjuk mulut muncung
hehe :/ maybe ini semua lumrah pelajar lepasan SPM yang bertungkus lumus push their own brain to ask what they're adore ? apa minat mereka ? 
Minat adalah faktor sangat penting dalam menentukan masa depan kita nanti ! Okayy , you guys try fikirkan if you guys tak berminat langsung dalam bidang yang you guys study di IPTA/S , universiti and so on ? 
Bayangkaaaaaaan ? * ngerikan ?
Ini akan mendatangkan satu masalah tahu ? errrr Nauzubillahiminzalik

Okayyyyy :3 Landscape Architure / Interior Designer ?
Era sangat meminati kedua - dua skop pekerjaan ini :*

Chill yeww :* Kita rehat sebentar bersama kitkat !!

LANDSCAPE ARCHITECTURE




INTERIOR DESIGNER 




Itulah serba sedikit yang dapat Era share about career Arkitek Landskap & Pereka Hiasan Dalama :3
Best kan ?
Hope and wish me In shaa Allah , that are my future job !
Kbyyyyyyyyye
Nantikan next entry ! You guys boleh kasi idea you guys untuk next entry okay , dekat comment box or tak pun dekat shoutbox okayyy ?




Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: