Family Event :]
Thursday, April 18, 2013 ❖ 11:58 PM | 0 Comment [s]

hyeeeeeeeeeeeeeeee :3 
To my beloved silent readers yang always setia baca every single my post * muahhhh setempek !
hehe , excited pula Era nak buat entry kali nie . Ye la kan , blog nie asyik sunyi jea dengan entry yang sudah lapok * pok pok pok bujang lapok !
okayyy la semenjak dua menjak tiga menjak nie kan , family Era nie aktif bebenor , entah tak tahu kena sampuk jembalang ke ape * k merapu !
First , time LIMA 2013 ( Langkawi International Maritime and Aerospace ) . Siap dirikan khemah lagi ! Besar gedabak baq hiang * Hiperbola aje kau mak jemah !
6 hari kami bergabung dekat khemah tu semata-mata menjalankan perniagaan sementara menjamu mata dengan pertunjukan Aerospace ! Bestttttt amat !
Family yang berada OVER THE SEA pun balik !
Mak Ndak Ana and Pak Ndak Karim sefamily balik ! Mak Cik Ayu and Pak Cik Roniey pun balik !
Gamattttt Langkawi ! * k tipu !

Lai lai laiiiiiii , air kelapa 1 !

wah wah ! pelanggan ramai time nieee :3

pengupas kelapa terbaik dari ladang jatuh kepada Pak Su :3

Mak Su sibuk menjual :3 sempat lagi nak disnapkan tuuu :3

nie model sambilan gerai kami :3 haha
berterbangan di awangan :3

 Anddddd , LIMA dah tamat , kami plan buat night BBQ dekat khemah tu juga ! Best sangat ! Meriah satu khemah dengan kami sekeluarga !
Pelbagai juadah makanan dihidangkan pada malam itu :3 Ramai yang datang ! Mak Tam Ida sekeluarga , Pak Su Wan sekeluarga , Pak Njang Zanee , Tok dan ramai lagi :3
Thennnn , abah kasi gempak buka lagu duuum dammm duuum dammm ! Like a party lah pula ? 









PASTI U'OLLS TERLIUR KAN KAN KAN ?

Next plan , Pak Su Wan merancang makan malam bersama di Jai Island Cafe . Lastlyyyy , plan punya plan , menjadi jugaaaa ! Yeahuuuuu !
Kami semua ber'dinner' disana beramai-ramai :3 Best angat !
nie lah yang sempat disnap oleh Era :3 See itttt !









Sehari selepas dinner , keesokkan harinya Mak dengan Tok bikinnya pulut durian dong ! sedap amat seh !


HAHAHAHHA , panjangkan entry kali niee ? sorry ambil masa anda semua baca entry yang tak seberapa ini :* 
JUMPA LAGI DI LAIN ENTRYYYY * lambai tangan 


Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: