Peristiwa 7 Mac 2013
Friday, March 8, 2013 ❖ 11:39 PM | 3 Comment [s]

Holla holli ku beri nama cikubum cikubum :* hok aloh kan ?
Kan Era dah janji hari tu nak buat entry baruuuu :)
mesti uolls tertunggu tunggu kan * perasan kejap 
dah tengok tajuk ? *tunjuk jari ke atas 
Uolls buat apa ja cuti niee ? mesti ada yang ambil kerja part time kan kan ? * angguk cepat !
Ada juga dalam kalangan uolls yang dah masuk U kan ?
bestnya uolls :*
actually , sejak dua menjak tiga menjak nie Era malas sangat nak update blog tapi semangat sekarang nie mengatasi segala galanya 
Era nak cita sikit peristiwa 7 Mac 2013 lalu
Memang best sangat ! Mula mula memang langsung tak plan dengan kengkawan , lastly dapat comfirmation dari Madiha and Ashiah , so , weolls go on je laa !
Sebab Era dengan Niesa stay Langkawi , so senang laa .
Ashiah and kakaknya datang Langkawi awal sehari dari tarikh yang weolls plan untuk nak ambil sijil PMR and Madiha datang Langkawi keesokkan harinya 
Then setiba harinya , weolls pergi ke MRSM Langkawi dengan bermatlamat ingin mengambil sijil PMR
Memang awesome sangat sebab weolls jumpa cikgu cikgu yang dirindui selama nieee .
Jumpa cikgu Abrahan , cikgu Lutfi , cikgu Shahid , Cikgu Hashim and banyak lagi :* Staff pun weolls jumpa juga . Besttttt borak borak lagi dengan diorang . Then lepas weolls jumpa cikgu , ambil sijil , weolls pusing pusing maktab ! OMG ! sumpaaah rinduuu giloss kawasan maktab ! Setiap tempat ada ceritanya :*
Selepas usainya urusan di MRSM Langkawi , weolls menuju ke Idaman Suri teman Ashiah and kakaknya beli souvenir bawa balik Jitra . Next , weolls pusing pusing pekan Kuah ! Yeahuuuu sumpah best ! Kakak Ashiah drive ! Weolls drift babe ! HAHA Gempak giloss dalam kereta hari tu :) Almaklumlah sudah lama weolls tak berborak , alang alang dah jumpa , memang kaw kaw weolls gelak kah kah kah !
Lepas pusing pusing Pekan Kuah , weolls terus ke Pantai Chenangggggg ! Best babe !
First of all , weolls singgah Chenang Mall . For your information , Chenang Mall baru sahaja dibuka di Langkawi :) Sangat cantik tempatnya ! Macam macam ada di dalamnya ! Ada coolblog , KFC , Old Town Coffee , Gurdian and banyak lagi laaa * Mai Jangan Tak Mai
Weolls apa lagiiii , terjah pantai laaa ! Berjemur weolls petang tuuuu !
Bergambar sakan la jawabnyaaaa >< uolls pasti nak tengok weolls bergambar kan ? * gigit keyboard !
HAHAHA , let's check it out kejap lagi yee ! Then dah penat bergambar , weolls pun pulang laa . Niesa tumpang Era balik rumah and Madi and Ashiah balik sekali menuju ke Jeti Pulau Langkawi ><
hah ! penatkan baca entry kali niee ? penat errk ? meh sini rehatkan mata uolls dengan picture weolls that day !
Tadaaaaa >< 

teruja plus terharu Era pabila ternampak lukisan niee >< Lukisan Era lukis sewaktu form 3 dahulu

Nie pula lukisan classmate Era waktu form 3 dahulu , Hafizi Daud
Madiha and Niesa at TAC Mrsm Langkawi

Ronda ronda pusing maktab *yeahuuu

Sempat lagi posinggg 

helloooo ! sayang apa khabar denganmu ? * nyanyi jap !

Peaceee uolls !

Salah satu lanskap di Mrsm Langkawi :* lawa kan ? Era suka port nie

Weolls dekat Dataran Akademik @_@

Lukisan bersama homeroom !

Bershopping di Chenang Mall 

Sakan shopping !
jalan jalan pusing Chenang Mall :*

shopping Ecah shopping !

semuaaaa comel ! awwwww

Kakak Ecah :* candid !

niesaaaaaa , flashhh phewww !

ciuman menggodaa * Awwww

Ecahcahcah , peaceeee !

ecah with kakaknyaaa :* omeyy angat !

weolls :* muka penat tapi steadyyy je

Model oh Ecah nie uolls *

niesaa with her boyprenggg

Madi yang omeyyy ! with coolblog !

weolls dah sampai di pantaiiiii * ngorat beach boy

see niesaaaa , gaya model gituuu uolls !

coolblogggggg ! sodappp

free style from Madi ><

hahaha jeng jengg jengg !

khusyuuuk bhahahaha !

ushaaa Mat saleh and Minah Saleh :P HAHAHA

heyyyyy , sexy ladayyyy !

Khas for Ecaaah !

melompat lebih tinggi :* ecah and niesaaa

Era suka this pic ! Nice kan kan ? * angguk cepat !

weolls buat tabik hormat khas untuk para perjuang di Lahad Datu and tak ketinggalan untuk Kapten Omeyy Angatt @hairulazreen

milik siapakah kaki ini * cuba tekaaa ?

Adik kakak yang sweet !

Ecah nak pegang pulauuuu di depan tuuu :*

Ecah teruja la tuuuu sampai muncung mulut :P


maluuuu ! 







Ala ala gangster kan ? poseeee dari weolls !






niesaaa and ecah ! comel ken ken ?




Wuhuuuuu , letih Era update blog kali niee semata - mata untuk uolls okayyy ? Hope uolls enjoy dengan entry kali nieee :*
Okayyy era nak rest kejap ! Booooi uolls :)





Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: