♥ Si Rakan Blogger ♥
Saturday, January 5, 2013 ❖ 12:10 AM | 2 Comment [s]

Assalamualaikum pembuka bicara , anda sihat ? 
in shaa Alllah sihat kan ?
lagi berapa jam lagi saya ini tertunggu Walimatulurus Khairul Fahmi Che Mat dengan pasangannya Leuniey :)
entry kali ini bukan la cerita tentang si Apek ini .
esok AJL kan ? HAH ! tak sabar tak sabar *anda sokong sapa?
entry kali ini pun bukan pasai AJL ke ape ke ?
entry kali ini amat double special sebab saya ingin memperkenalkan kepada anda semua rakyat jelata bumi *cewaaah
tentang seseorang taww *anda dapat teka tak ?
okay laa , mari sini saya pecahkan rahsia .
si gadis ini manis rupanya . tutur katanya sopan budinya . perwatakannya comel sangat . lucu sekali . 
si gadis ini selalu membuatkan saya ketawa akan telatahnya . dia pandai menggelikan hati orang disekelilingnya . saya suka berkawan dengannya . si gadis ini juga sangat menyayangi baby baby :)
dia cakap dia geram tengok baby :) 
alololo comelkan dia ?
si gadis ini diberi nama noor haneem binti bokhri a.k.a anne mirae . *cer tekan kalau nak mengorat dia ! :p
HEHEHE , comelkan dia ?
dia seorang vice president kelas saya tawww . kami sangat rapat . dia selalu ceritakan masalah kepada saya 
well ! I'm good listener *bangga kejap !
HEHEHE , dia nie suka menyanyi taww . well ! suara pun sodap maa *boleh masuk OIAM nie
kalaw tak dok haneem dalam kelas sunyi bangat seh ! 
kan haneem kan ? 
nie era curi gambar haneem kejap . * sori haneem sayang
lagi satu , dia nie new blogger taw if dia baru dalam dunia berblogging nie but she dah pro bhaaa 
* can't believe that ? cer tekan niee ------> blog haneem
lawa + ohsem kan blog dia ? rajin rajin lah singgah blog dia. she always update entries yang fresh fresh taww .
sumpah tak bosan ! I always usha blog dia * jangan marah yaa sayang
.
.
.
.
.
.
inilah si gadis blogger itu . tadaaaaaaaaa


                                                           comel kan dia ?
okay laaa penat dah dok potpetpotpet
byeeeeeeeeee * till see u again 



Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: