Si Gadis Braces Si Gadis Blogger
Saturday, January 12, 2013 ❖ 4:52 AM | 4 Comment [s]


Assalamualaikum uolls . First hapdate Era untuk hari nie . Lambatkan Era hapdate *macam cepat ja :p
Okay hari nie Era nak kongsi sikit dengan uolls semua about my fav blogger . Entah semenjak dua menjak tiga menjak nie , Era sangat admired dekat sorang blogger niee . 
Siapa yang tak kenal dengan Fatin Liyana Asri *angkat kening sikit ? atototo comel je
Era nak gitaw hangpa hangpa semua , Fatin Liyana nie adik kepada Asfirdaus iaitu husband kepada Maria Elena .
Apa ? !!! Maria Elena pun tak kenal ? pergi buka new tab minta tolong encik google . Ala uolls search je Maria Elena akan keluaq segedebuk gambar dia . :P
HEHEHE *gelak galoks
6 sebab Era admired sangat dengan akak kita sorang nie
  • dia sangat comel . tengok je la gambar dia * japgi Era tunjukkan yee . harap bersabar !
  • dia ada pendirian diri yang amat tegas ! macam mana Era boleh tahu ? Era baca blog dia laa and tengok video yang akak Fatin baru upload dekat tiub kamu * YOUTUBE
  • blog akak Fatin Liyana menang awards , uolls !
  • dia sangat pandai berfesyen !
  • penulisan blognyaa sangat ohsem ! double ohsem ! triple ohsem ! * tak caya ? jom pergi blog akak Fatin Liyana --------> TEKAN SINI
  • akak Fatin Liyana pernah jadi cover for dara.com magazine
okayyyy , uolls mesti tak sabarkan nak tatap wajah yang anggun lagi jelita itu ?
let's check it out uolls !
comel tak ? semestinya laaa !

amacam ? HAHA tergamam *tutup mulut tu cik abang !

cantikkan ciptaan Allah ? subhanallah

see ? fashionista right ?


what's on your mind ?

inilah dara.com yang akak Fatin Liyana jadi penghias kulit ! *peminat setia Dara.com okayyy ?

okayyyyy , uolls terhibur tak ? apa tak ? aloh :(
HEHE , sampai disini sahaja cerita tentang FATIN LIYANA ASRI si gadis blogger !
byeeeeee *lambai tangan kejik mata buat muka itik ! :p
peace yawwww Malaysiaaa







Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: