Segmen Jom Blogwalking
Saturday, January 26, 2013 ❖ 11:02 AM | 23 Comment [s]

Hello haii silent readers yang ohsem + gorjes/hensome + kind 
waaah waaah , Era puji macam macam kan ? dah memang uollls ohsem sebab tu Era puji :*
okayyyy , pada malam yang hening ini yang dipenuhi bintang - bintang yang gemerlapan gitu Era nak join satu lagi segmen yang sangat special dari Nabiela Biela :) Jom melawat + usha blog akak Nabiela 
Era suka jenguk blog akak Nabiela . Sangat comel ! :*
Kalawww uolls nak join segmen nie tekan je banner dekat atas tu ! (y)
Jom ramai - ramai meriahkan segmen ini . Kasi gempak gitu !
Alhamdulillah , Era dah ikut semua syarat - syarat segmen nie .
Bukan setakat uolls boleh upkan followers but hadiah yang akan dikasi lumayan tawww ^,^
Kalau uolls nak tahu hadiahnyaaa ------> jeng jeng jeng TEKAN
In shaa Allah , kalaw ada rezeki kan kan kan ? Tawwakal innahu dok try dok tahu bukang ? *bak kata Zizang

Era nak tag : Haneem 
byeee uolls . sekarang dah pukul 3.00 pagi dah pun :) dah mata jadi cenggini dah pun -,- tetapi Era sangat bersemangat nak join segmen akak Nabiela niee :)
*lambai tangan + flying kiss*



Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: