Rindu Sweetie Bloggie
Wednesday, January 30, 2013 ❖ 11:16 AM | 2 Comment [s]

haii angpa angpa semua ;) apa habiaq ? sehat ? okayy dak cek cakap Kedah ? ada gaya dak ? sebenaqnyaaa Era hapdate bloggie a.k.a boypreng Era nie just guna fon je ;( nak gitaw nieee tan sri tan sri puan sri puan sri , lappy Era dah masuk wad dah seminggu . Era kesunyian tanpa lappy kesayangann *cium Lappy :* muahhh xD mak aii , kekok gilos Era hapdate guna benda alah nieee *asyik typo je ;(  ekceli , rinduuu gilos kat angpa angpa semua*anda semua (utaqa habiaq mai) . sorri for those yang minta Era edit bloggie depa depa and ada juga yang suruh ajarkan depa edit , meh cek nak habaq maii lappy cek tak sihat lagi ;( si computer pulok gelongsss :p in shaa Allah nnt cek tulung naa , jangan risaww  ;) doa doakan lah boyprenggg Era cepat sehat . entryyy nie Era xmauuu share kat FB or twitter maupun page blog Era . sebab susah tambahan pula ketegaq sikit benda alah nie ken ? sapa sapa yang baca entryyy niee oqangnya sangat bertuah sebab setia dengan setiap entryyy cek . byeeee uolls :* iolls rindu uolls lol ;p


Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: