Maharaja Lawak Mega 2012
Friday, January 18, 2013 ❖ 8:39 PM | 2 Comment [s]

Haiiiiiii uolls ! Tudiaaaaa happy semacam nampak cik Era ! :*
HEHEHE yo la memang happy + gila sikit hari nie .
Ape taknya Jozan JUARA semalam uolls .
Semalam memang semangat gila gila nak tengok MLM .
Bagi pendapat Era la kan , MLM semalam gempak dari sebelum sebelum nie .
Peserta - peserta memang kelakar habis ! * boleh pecah appendixs ! (tipu jer)
uolls tengok tak ? mesti tengok kan ? * ngehngeh
Tema freestyle dan muzikal komedi :*
  • Jozan = First round waduh waduh , dengan kejutan kedatangan Johan a.k.a Justin Bieber Malaysia gempak ! . Ustaz Azhar Idrus menerima email Lambong laaa ! Second round , DJ era Johan Huruhara di era , andaaaai ku bercinta lagi dua minit lagi , tiga minit lagi , empat minit lagi . Najwa Latif nyanyi lagu hindustan " empty empty empty " , Siti Nur Haliza nyanyi lagu cina , " Padi Huma " blablabla 

  • Shiro = First round , Ajak jadi peragut ! yang seorang lagi jadi penggali kubur . First Shiro tak berapa menyegat but second round memang terbaik lagu balik kampung sampai jiwang meleleh leleh . HAHAHA sayang la abang la . Bintang di langit ada 100 tapi malam nie ada 99 sebab satu lagi dalam hati abang " ayat jiwang " phewwwww

  • Jambu = Firts round memang terbaik bangat ! Datin Seri , Datin Seri , Tan Sri , Tan Sri , Budak Budak Tadika , Pembancuh Teh , Ahli Gusti , Pemain Kriket <------ Kata SATU Malaysiaaaa . Second round , tauke jadi girl girl gituuuu . 

  • Boboi : First round , LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN LISTEN ! (fenomena sekarang ) Buah yang mula dengan huruf L ? Lukisan ! SeBUAH lukisaaaaaaan . Lisa pun buah ! Buah Hati Yusli ! Second round , " Yuna mencari pengganti " Boleh lah tahan kelakarnyaaaa 

  • Saywho = First round , pergi jumpa doktor sebab susah nak buang air besar sebab tandas dirumah baru enggak ada sih ! Waduh waduh ! Second round , berzapin lah pulak :) KIHKIH . saywhooo , terbaik ! dari Indonesia pun dah dapat hafal budaya di Malaysia !
 Keputusan penuh :
Juara = Jozan
Naib Juara = Jambu
Ketiga = Shiro
Keempat = Boboi
Kelima = Saywho
 Jozan the championnnnnnnnn * Ffffulaweh
 naib juara kito yoooo * peace yoooo

Jom layan sat show Jozan semalam :*
 
part 1 free styleee



part 2 muzikal komedi


Begitulah serba sedikit pendapat , komen and rewind balik MLM semalam . semoga anda terhibur . Thanks masih setia membaca post post Era #byeeesayangsayang



Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: