♥ Luahan Hati ♥
Friday, January 4, 2013 ❖ 1:42 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh *gaya Haji Haji Haji Mustafa 
acewaaaa , tajuk bukan main kemaih aih :) HAHA
L to the U to the A to the H to the A to the N hati ?
ape nie era , buat jiweng karet apeww *keyell la sangat
okay la , let's me start first .
macam nie cerita dia .
pengalaman masuk mrsm .
errmm , actually first - first tu memang la sedih ramai kawan - kawan dapat mrsm . tapi it's okay still tunku putra pun best !
redha jee . then , terkejut dapat surat tawaran second intake
baca punya baca surat tu tengok - tengok dapat mrsm langkawi . alhamdulillah .
ingat lagi , first day daftar sana . memang mendapat layanan yang baik punyaaaa * gaya Dafi
senior - senior yang uruskan sesi pendaftaran . tak silap tarikhnya 23 march 2008 * kalaw tak salah laa
then , happy dapat roomate sekali dengan iman syuhada , izzah and niesa ahmad * kami semua satu homeroom , go umar al-khattab 08 go !
dulu memang awesome la umar al-khattab 08 * papa kita cg ahmad firdawos , sumpah best !
tiga tahun belajar sana , saya tahu erti berdikari . basuh baju sendiri , iron baju sendiri , bangun awai subuh , well macam macam laa * penat nak senarai
saya still ingat my old classmate * plutoniummm , rindunyee
kelas yang amat bising !
HIHI then , sixcess , kami bergabung meletop ambil PMR sama sama * pakai blazer time jawab exam . ohsem gilaa . smart sangat .
then , merdeka ! PMR was over . ada migty . migty best gilaa . enjoy !
PMR's result ? errr , maybe rezeki saya di negeri orang , Bye Langkawi Hye Beseri .
7 Februari 2011 daftar dekat Beseri ! Waaaw , memang best :) terkejut dapat bilik besar gila (blok B) . selesa pulak tuu .
homeroom best ! kelas sure arrr best !
serius cakap , take a little time ja nak sesuaikan diri dekat Beseri * ada hikmah disebalik-Nya
belajar dekat sana hampir 2 tahun , struggle SPM sama - sama Harmonious memang awesome ! 
Sedihhh nak tinggalkan maktab . means if tinggalkan maktab same with tinggalkan alam persekolahan ? :'( sebak sangat T.T
last paper Biologi 27 November 2012 ! M e r d e k aaaaa
but account pada esoknya last paper :) and seni 29 November 2012 ! 
perancangan batch Harmonious dari awal tahun lagi nak buat annual dinner !
memang jadi . huraaaay
tepat jam pukul 5.00 p.m kami semua tunggu dekat pondok pengawal .
tunggu bas * tiba tiba ternampak vroooom . eh eh cikgu fitri ken ? bye cikguuu (muka galok)
enjoy gila malam tuuu , balik lewat naik bas ramai - ramai . sampai maktab pun dalam pukul 2 . 30 pagi daa
keesokkan harinyaa , saya meninggalkan maktab dengan rasa sayu + hiba + sedih !
But I promised in myself that this place was suitable for me :)
Thanks God ! Alhamdulillah .


Luahan Hatiku : Era Ibrahim :*
bye bye (lambai tangan)
terima kasih sebab sudi baca entry kali ini . jumpa lagi !



Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: