♥ Langkawi International Maritime & Aerospace ♥
Monday, January 7, 2013 ❖ 9:07 PM | 0 Comment [s]

Holla * selamat tengah hari kawan - kawan
nie mai nak habaq mai * ambik hang cek oqang Kedah
tengok tu tajuk dia , LIMA ?
lambat lagi laa * awat cek dok buat kalut nie
HEHEHE , tak sabaq la LIMA * bulan Mac la bukan sekarang !
sorri lah ye terover excited sikit !
bukan apa cek nak share lah sikit gambaq gambaq waktu LIMA 2011 
HAHAHA sorri baru nak upload dalam blog nie . biasa la kan oqang sibuk tengok LIMA aku sibuk buat bissness * ya ka ? :P
mai cik oh mai cik mai 

senyum jangan tak senyum pak ndak lobai karim dengan airell ziqry :)

cer tengok oqang luaq pagaq tu , ramai dok ? * jet sukoi ! waaaaa

pak su fifie dengan ammar harris

mas nak pi mana tuu ? *tungguuuuuuu cek nak pi jugak !

amboi pak njang senyap senyap dok makan buah nyoq pulak dia * makan jangan tak makan !

the best of sukoi ! yyyyuuuuuuhhhhhuuuu

besaq dok ? jet nie suka buat hingiaq

nie pun sama ! :P vroooooooooom

ain dengan affan sibok nak tengok jet !

hah tudiaaaa bissness bissness ! * duit $$$

gerai gerai gerai * mai beli mai beli !

amboi ammar harris senyum sakan eh :* muaaaahaaahaha

bikin telinga pekak !

oqang aloq setaq baru sampai Langkawi * lepak dulu brader ! KIHKIH

waaawww , berasap ! *api api api 

wah wah wah !

inilah model kitaaa * hobin jang hobin pak ndak lobai karim

nak juga masuk camera !

ammar tekun eh ! tengok apa tu ? UFO nak jatuh kah ?

pertunjukan hebat ! serius best woooo

pheeeeewwwww :*

nah , senyum terikhlas daripada ammar harris :) byeeeee LIMA 2011 hyee LIMA 2013
okay laa , dah puas tengok ? amacam ? tunggu Era upload gambar LIMA 2013 okayyyy .
byeeee . mai la Langkawi kalau nak tengok LIMA 2013 . bulan Mac nie :*




Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: