Jalan Jalan Cari Makan
Wednesday, January 23, 2013 ❖ 1:30 AM | 2 Comment [s]

Hello uolls , Era keboringan hari nie . So tercetus lah idea kemerapuan untuk update blog nie :*
Uolls sihat ? Nampak ceria je tewww ? 
Okay hari nie Era nak potpet potpet dekat uolls semua about hang out dengan family semalam :*
ohsem gilewww :) weolls bawa Affan Dharwish (cousin Era) sekali ! Dia nak itut jugak ! KUIKUIKUI
memang gilaaaa dok borak borak dalam keta . macam macam cerita keluar . terkutuk ada , tergosip ada , terumpat ada * OOOPPPSSSS ! diam taww uolls . shhhhh
HAHAHA , biasalah kan bila kami bergabung pasti meletup yoooo (y)
Cerita macam macam keluar ! Maharaja Lawak Mega pung menjadi topik hangat kami ! HAHAHA
Actually , mula mula memang tak tahu nak dinner dekat area mana and lastlyyy , guna idea kak long ! dia ajak makan area Jetty Kuah Langkawi , Restoran Penarak !
Tak lama kemudian , dah sampai juaaaa * tak sabaq nak makan ! perut dah buat konsert rock yeayyy yeaayy #inisemuapoyo
cewaaaaa , sampai sampai je ! Waaaah , lawa juga kedai nie * kataku didalam hatiku <---- ayat jiwang
sedang asyik sibuk sibuk ambil order , ermmm . aku tak sibuk pung .
weolls order makanan hidang je . sedap hingga menjilat jari !
nie lah makanan makanannyeee :* nyum nyumm
suasana waktu malam berhampiran Restoran * sweeeet kan ?

ikan masak tiga rasa * rasa sayang , cinta dan kasih ! 

sotong goreng tepungggg * nyummmyyy

tunjur ajarku siput sedut slurppppp !


amacam uolls ? sedap kan ?
nak erk ? jom jom !
suddenly , " eh eh , Ipan cer tengok tuu ? belakang tuu ! macam Yus Raja Lawak je ? kan kan " tanya aku tergaru garu * eh silap ter- ragu - ragu
" haaaah ! betul laaa , Yus la tewww "
apa lagiiiii , Jom serbuuuu ! *tak de la serbu pun over je lebih nie #inisemuapoyo
Yus sempat lagi buat lawak , Dia tanya Ipan " Nak Kicap ? "
Ipan jawab balik " Nak nak ! Muka legend hati kiut  " <--- trademark Jambu
me , kak long , my mum , Yus Jambu and Ipan * abah on the wayy dari kerja nak ke sini :)
fans Jambu dari Langkawwwwwi * terbaik dari ladang
? dia sporting gilaaa ! Thanks yoooo !


See ! dia sporting jeee :)
Lepas selesainyaa makan makan , weolls singgah Garden Kuah . Bawa Affan main main dekat situuu . Dah penat semuaa . Kami pung pulangggg :)

p/s : To retis diluar sana ! Jangan sombong taww ! Contohilah Yus Jambu <-- Ini amaran terakhir #inisemuapoyo . Biar muka legend tapi hati mau kiut !

                                       Byeee , uolls ! dah penat menaip dan berpotpet ^,^




Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: