Lepasan SPM 2012
Friday, January 18, 2013 ❖ 5:05 AM | 0 Comment [s]



Assalamulaikum uolls :) setelah Era kehabisan stok idea tetiba hari nie ! Ahaks * senyum sampai ke telinga
Actually , entry kali nie nak story mory dekat uolls about scholarship nie ! APA ?
SCHOLARSHIP ?
Ya laaa , semenjak dua tiga hari nie kawan kawan se-batch Era , post macam macam scholarship dalam group Harmonious dekat facebook . Seronok pun ada seram sejuk pun ada .
Entah la Era nak describe dekat uolls . paham paham sendiri lah ye * peaceee !
banyak scholarship yang depa post ! ada shell ! ada maybank ! ermmmm . * termanggu :(
bukan apa ? bukan Era tak mau apply but my trial result ? :( not so bad but tak nak cite laa .
Era sekarang tak nak ingat yang lepas lepas but I am thinking about my future ! yeaaah * chaiyok chaiyok
SPM result ? dalam beberapa hari je lagi :) Nanti time nak ambil result just senyum je tawww :*
because that's was our effort to achive it ! 
for yang nak apply mana mana bidang yang still pening pening ! naaa nie Era kasi link ------> TEKAN SINI
okayyyyy kbyeeee :*
eh eh eh jap erk , awak awak , yang tengah baca entry nie .
Doakan kejayaan Nur Era Syahirah binti Ibrahim dengan rakan - rakan seperjuangan okay ?
moga moga dapat result cemerlang !
Amin Ya Rabbal Al-Amin 



p/s : short entry je Era post sebab excited  nak tengok Maharaja Lawak Mega Akhir . Jom jom tengok jom!


Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: