♥ Anugerah Juara Lagu ♥
Saturday, January 5, 2013 ❖ 8:29 PM | 0 Comment [s]


ehem ehem , amboi tak sabar ye kalian kalian semua ! mesti buat preparation untuk malam nie kan ?
nak pakai baju apa *kasi gempak sikit !
make - up kasi letop 
HEHEHE , rileks ye babe ! Just tunggu je depan TV tu dengan bertemankan cucur cokodok dengan teh panas . HAHA
amacam ? persiapan gempak tak ?

perbualan saya dengan abah semalam (5 Januari 2013)

saya : abah , malam esok dek A nak tengok AJL dalam bilik taww .
abah : awat pulak ? selalunya tengok dekat ruang tamu nie .
saya : HEHE , well abah ! dalam bilik TV tu sound dia sedap sikit . macam duduk dalam pawagam *auta ja lebih
abah : errrr apa apa je la

apa pandangan anda ? siapakah yang anda sokong ? *angkat banner taw malam nie
saya rasa saya sokong semua kowt . sebab semua ohsem ohsem belaka .
okay laa saya tak mau potpetpotpet banyak banyak :) nah , nie laa senarai yang akan dipertandingkan pada malam nie .

SENARAI 12 LAGU PERINGKAT AKHIR AJL 2013
  1. Idola – Azlan & the Typewriter
  2. Pelangi Senja – Stacy
  3. Terukir Di Bintang – Yuna
  4. Anak Kampung – Jimmy Palikat & One Nation Emcee
  5. Ombak Rindu – Hafiz & Adira   
  6. Tanpamu – Amir Jahari                                         
  7. Lagu – Bedroom Santuary
  8. Teman Pengganti – Black & RJ                                                          
  9. Ku Akui – Hafiz
  10. Simetri – Hazama & Amy Seach                                                               
  11. Andai Ku Bercinta Lagi – Mojo
  12. Patah Seribu – Shila Amzah                                                          


Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: