♥ Aliff Aziz ♥
Wednesday, January 2, 2013 ❖ 11:47 PM | 0 Comment [s]

                          Hai semua bertemu kita kembali di arena blogging ini *gaya bangga . HIHIHI . oooopps ! Lupa trademark la brader/sista * Hai hensome hai comel
 Hah ? awok awok sihat ? 
okay , actually saya berasa amat bingung sekali yak mau lagi ngapain*indonesia lah pulok
Okay . macam nie cerita diaa .
saya sebenar pusing amat ! *ayat amenda la nie
ambo nak kecek sikit lo nie , ambo baghu tuka blogskin baghu . *gomo kelate gomo 
sebab tu laa saya pening sikit . so , entri kali nie pun sebenarnya tidak dirancang dengan begitu rapi sekali TETAPI , HAH !
Tadaaaaa
anda mesti kenaikan dengan jejaka tampan + kacak + bergaya ini ?
siapa lagi kalau bukan ALIFF AZIZ :*
jom kita berkenalan dulu dengan dia
inilah sesi temubual saya dengan aliff aziz *tipu sunat
me : okay ? cuba ceritakan serba sedikit tentang latar belakang aliff ?

aliff aziz :nama aliff sebenarnya ialah mohammad aliff bin aziz . alif berasal dari singapura . aliff nie anak sulung taww dalam keluarga . sewaktu alif umur 3 tahun * kecik lagi still comel , aliff dapat adik perempuan kembar :) best sangat time tu . nama adik aliff yang sorang tu nama dia Nur Aisyah sorang lagi nama Nur Ain.

me : okay , macam mana aliff boleh berkecimpung dalam arena seni ?

aliff aziz : aliff dengan adik aliff , aisyah sangat minat menyanyi . kami selalu menyertai pertandingan yang dianjurkan oleh balai rakyat dan di sekolah .

me : bilakah aliff mula bergiat aktif dalam bidang seni ini ?

aliff aziz : sewaktu aliff berumur 16 tahun , aliff telah menyertai pertandingan Anugerah 2007 dan aliff menjadi juara . Alhamdulillah :) Selepas menjuarai pertandingan itu , Aliff rasa sangat gembira kerana rezeki datang bergolek . Banyak media massa mula mengambil Aliff sebagai duta dan rancangan TV masing - masing .

me  : bilakah Aliff mula mengembangkan bakat seni itu di Malaysia ?

aliff aziz : Pada 16 Disember 2007, Aliff cuba mempromosikan album ke Malaysia. Jadi , alhamdulillah . Di Malaysia inilah tempat Aliff mencari rezeki .

okay , anda dah baca temubual tadi ? amacam ? jeles tak saya jumpa Aliff ? *peaceee yaww
HEHEHE
sebenarnya temubual tu olok - olok je *jangan percaya tawww
Almaklumlahkan teringin sangat nak muka bertemu muka dengan si gerangan ALIFF AZIZ nie kan .

okay , jom kita usha Aliff Aziz sama - sama ! 1 , 2 , 3
chekidauttttt

 byeeee , saya tinggalkan anda dengan Aliff Aziz nie . borak la dengan dia puas - puas * lambai tangan kejik mata



Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: