♥ AHR ♥
Thursday, January 3, 2013 ❖ 10:50 AM | 0 Comment [s]

 Hai tawan tawan * gaya budak baru masuk tadika :p
HAHA 
ooppss , alamak terlupa sudah ! 
Hai hensome hai comel disana teww * hah ! yang tengah senyum tu laa
entry kali nie memang sangat sangat special double special juga taww sebab . . .
sebab apa ? errrr
entry kali ini ada kawan saya comel nie request tawww * dia omey oo
nak tengok dia tak ?
jom kita mengorat dia dulu
.
.
.
.
.
tadaaaaa inilah dia
si gadis inilah saya katakan tadii *ngeeee mun jangan marah taw , aku edit gambar hang nie !
 hangpa hangpa nak taw dak si Munirah nie amat tergilakan AHR tawww .
AHR tu sapa ?
Aiman Hakim Ridzaaa laa , yang berlakon vanilla coklat dengan izara aishah tu . Aiman nie memegang watak sebagai Amir Asyraf !
sumpa sweet tweet mweet * HEHE
actually , iolls minat AHR jugaa . Weolls minat sama taw * tak sangkakan mun ? kita bermadu :p wekk lawak jee
Aiman nie sebenarnya dari rancangan realiti TV iaitu Mentor and yang paling penting dia nie seorang FOOTBALLER okay ? Aiman nie sama taraf dengan Khairul Fahmi Che Mat taww . Dia pernah wakil Malaysiaaa * auwwwww melting . Lastly , Aiman stop dari sepak terajang bola sebab dia cedera yang amat teruk * lutut maybe ? lupa pula nak tanya cik abang kita nie :p

Ganteng enggak ?
 byeeesss uolls , bye mun . iolls hope you baca tawww . see uolls again * much love from me
muaaaaaaaaaaah :*

p/s : mun , amacam ? ohsem dok ? I dah penuhkan hasrat kamu itu :)



Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: