Random Fact About Me :)
Friday, December 21, 2012 ❖ 1:56 AM | 2 Comment [s]

Hai hai hensome hai hai comel *ini trademark , tak boleh lupa ;p
okay okay actually entry kali ini saya buat dengan rela hati taaaw .
ada junior saya sorang nie name dia shida . *sweetkan ? 
dia ada tag saya dalam dia punya entry ? let's chekidaut !
                                                      Thanks shidaa taaw *muaeehehe

25 random fact about me :)
Jom start :
  • name dalam I/C Nur Era Syahirah binti Ibrahim 
  • asal dari Langkawi . Abah orang Langkawi sejati  ! Mak orang Alor Setar menetap di Langkawi
  • entry ini tulis pada pukul 5.45 p.m tadi .
  • malam ini tak sabar menunggu maharaja lawak mega *minat kowt ! HAHA
  • HAHA , kadang kadang online sampai lewat pagi * pernah sampai pukul 5 pagi (tak tipu okay ?)
  • sepupu yang paling muda setakat la nie nama dia Nur Umdatul Umairah (umur dia baru 19 hari)
  • sekolah lama mrsm langkawi .
  • HUISSHH , apalagi nak tulis niee . errrr , okay cubemate dekat mrsm beseri fieka , ashiah dan niesa .
  • hadiah paling best pernah dapat ? lukisan maybe , errrr :3
  • suka subjek MATHEMATIC MODERN . sayang teacher jue ! KIMIA too , awesome !
  • kelas 5 Brilliant :P 
  • haaa nie haa my sista Natasha and nie haa my brader Naufal Isyraf .
  • aduhai , lama lagi ke nak cukup 25 ? errr okay . I am The Jozaners :)
  • I admired her :3  Dee.Amerda ---------> jom melawat dia Dayana.Amerda FanPage *comel kan ?
  • Aiman Hakim Ridzaa , melting sama diaa . HAHA *evillaugh .
  • in shaa Allah minggu depan plan lepak chenang dengan kawan kawan . Awak tu ? Jom laa
  • saya suka on FB , TWITTER , BLOG and ASK.FM 
  • oooo mak ai , lambat lagi keeee . errrr , suka menyanyi lagu jiwang ! jangan gelak . itu hobi saya !
  • errrrm , apa lagi nie ? sekarang teringat someone yang suke buat orang ketawa :P weeek
  • anak second dari 3 adik beradik :D
  • kalaw boleh nak cari jodoh dengan orang luaq . means luaq dari langkawi :D in shaa Allah
  • I want to be a landscape architecture :B
  • Trial ? teruk gila . 3A je . yang lain secret . *shhhhhhhhhhhh
  • second last , menonton istanbul aku datang dah 2 kali . ooo tersangat suka ini cerita
  • finally , one day saya pernah terberangan nak jadi blogger yang success .
Okay tarik nafas panjang panjang dan slow down lepassskaan , tarik lagi dan lepas ! HAH ! tadaa dah siap.

                                             25 blogger yang ditagged dan yang akan ditagged :



Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: