♥ Oriental Village and Chenang timeeee ♥
Sunday, December 23, 2012 ❖ 9:13 AM | 1 Comment [s]

Hai hensome hai comel *see trademark saya ? , xleh lupeee
eheem ehemm , testing testing one , two , three !
HAHAHAHAHA (evillaugh)
okay , on your mark and get set go ! 
Actually , today totally was awesome + amazing laa (bagi sayalaa) 
pagi - pagi dah bangun my mum dah beesings bising suruh bangun awai .
" Dek A , cepat cepat keh bangun keh ! Jom siap pi tengok cable car ! "
" errrr , tengok ja kaa ?" (dalam hati) *k diam era . hang diam .
dengan tergesa-gesanya aku bangun . lepas tu my mum cakap . satgi lah siap.
"errr mak kata nak siap td . (dalam hati ja , tak berani bersuara)
HEHEHE , tepat saja pukul 12 tengah hari . Kitaorang kami pergi ambil mak teh , qayyum dan aisya . Then , ambil anis pula dekat padang matsirat . Akhirnya dalam pukul 12.45 p.m sampai laa kami di Oriental Village . Tadaaaa . Ambek hiang . Oqang qamai gila weee * kedah pekat ehhh
sesudah sampai disana , saja usha usha sekeliling oriental niee . ramai sungguh orang . tengok orang flying fox leeee , err lepas tu tengok harimau dalam kandang . eeee seram gue .
jalan pi jalan mai , last last dah letih kami pun balik laaa . 
then balik terus on muka buku dapat mesej dari fieka . dia tanya pasai nak pi chenang tuuu . HEHE mula mula macam errr , xpa laa . last last pi juga akhirnya *kan kan fieka kan ?
saya dan sepupu saya nie , Anis tumpangkan mak dia . Kami pergi sekali . HUHUHU
*thanks you so much derrrr :)
HEHE , kami jalan jalan sepanjang pantai chenang tuuu . jauh jugaa laaa . sakit kaki kaki habeh haih :P lutuit pun lenguh ! HEHE
its okay , janji best kan ?
kami jalan jalan tetiba jumpa seorang retis ini ! surpriseee tadaaaa , tudia AFIF AIMAN AZMAN . HAHA old classmate , lama sungguh xjumpa diaa *sikittaktipuwalaupundoksatupulau
setakat ini sajalah potpetpotpet saya . dah lenguh mulut + gigi + dagu dah nie 
Jom tengok pic yang sempat disnapkanpun adoi < gaya Johan  :]













*ini semua gambar di oriental village

okay anda sudah bersedia untuk gambar di chenang ? Jom !

















okay okay , bai bai uols :) iols dah letih nie menaip . iols dah nak out dulu . 
till we see again guys :] much lovers for uols . muaaaaaaahahaha 
*I think nie entry agak terpanjang setakat laa nie .


Older Post | Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: