Semangat baru Azam pun baru !
Monday, December 26, 2011 ❖ 1:03 PM | 0 Comment [s]

      Hai hai hai.Assalam assalam assalam.Hai,sihat semua ? Okay.Lets me start the story okay!Mana ada story pun lahh ! (alahh tadi yang hang pi buat suspen pasaipa).



Actually,aku nak gitau yang aku rasa seronok,gembira,bangga,happy,excited and semua ada lah.(wehh apa yang hang nak cerita nihh).Hihi.Okay.BERTENANG OKAY ! (bukan BERTENDANG pulak)
Pagi tadi pergi pekan Kuah.Yahuu.Beli kelengkapan sekolah lah.Nak sekolah berapa hari je lagi nihhh.Wahhh tak sabar ?(orang banyak xmau masuk sekolah hang pulak yang tak sabaq).Hihihi.
Pertama sekali kami (abah,emak,ipan dan aku) menuju ke JETTY POINT.Destinasi pertama kami menjejakkan kaki ke kedai BATA.Bukan kedai tu jual bata tapi brand dia BATA okay ? Jangan salah paham pulak sayang oiii.
Then,pilih punya pilih.Akhirnya jumpak jugak yang berkenan dihati.(entah cantik entah tak).Beli kasut selipar satu kasut sekolah satu.Hurmm.Aku sorang pun dah telan duit banyak mana dah tu.Lepas dah puas hati.Kami pun beralih ke destinasi yang seterusnya iaitu AL-IKHSAN.Hurmm that my favourite shop tuhh.Wahh sesaknya orang ! Ramainya !(saja buat teruk sikit).Aku menuju ke tempat beg dahulu.Wahhhhh.Cantik cantik belaka.Then,dah puas hati pilih dan ada yang berkenan dihati pastu aku ambik je lahh.
Destinasi yang seterusnya,kami menuju ke RESTORAN NASI AYAM PAK YA.Hah ! Terkejut orang ramai lagi.Nasib baik pekerja dia memang komited lah.Cepat gila hidang makanan.Sedap dan lazat sehingga menjilat ibu jari kaki(ehhh silap ! ibu jari tangan).
Lepas habis makan semua tu.Kami menuju ke kedai HAJI HASSAN.Pergi beli beg sekolah IPAN(adik aku lah tu).Hehe.Lepas habis beli semua tu.Kami pun dah penat.Dah letih jugak.Makan pun dah kenyang.Mata pun dah layu macam pokok nak tumbang.(merepek lah hang nih).Kami pun rasa macam nak tidoq.
Apa tunggu lagi ! Kami pun balik ke rumah.

SEBELUM MEREPEK TERLEBIH BANYAK BAIK BERHENTI DISINI DAHULU :)
Okay bye bye semua 
BISIKAN NURANI : nurerasyahibrahim


| Newer Post

Welcome Note

Annyeonghaseyo Earth-lings! Welcome To My Blog! My name is Nur Era Syahirah Ibrahim. 20 Years Old. I am studying in Landscape Architecture at UiTM Seri Iskandar,Perak. I come from Langkawi, Kedah Darulaman. Please be nice here and enjoy your stay! :D

Facebook
Twitter
Instagram







Let's Talking here!

Put Yout Shoutmix Or Cbox Code Here



Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia
Nana Euphemia


Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: